Kontakt
info@medberoendeskolan.se
070-642 54 10

Första hjälpen

Meberoendeskolan håller alla sina kurser online via en plattform som heter Zoom. På så sätt kan du delta var i Sverige du än bor.

Kursens upplägg

Vi träffas i en och samma grupp 1 gång i veckan under 8 veckor. Vi träffas samma tid och samma dag alla veckor. Lektionen är 1 timme och 15 minuter. Mellan träffarna kommer du att få uppgifter att arbeta med.

Innehåll

Du kommer att få förståelse för medberoendets problematik och hur det ofta uppkommer. Du får lära dig känna igen medberoendets mönster och strategier.  Du kommer också att få lära dig om kontroll, anpassning, hur du kan hantera dina känslor, manipulation, gränssättning och hur du som medberoende kan gå från självutplåning till självomhändertagande.

Uppgifter

Du får en ny uppgift i veckan som du skall jobba med hemma mellan träffarna. Dessa uppgifter tar i genomsnitt 10-15 minuter om dagen att genomföra. Det är viktigt att du avsätter den tiden under de 8 veckor kursen pågår.

Kursledare

Beatrice är utbildad medberoendecoach och pedagog. Hon har studerat beroende- och medberoendeproblematik under ett flertal år och är van att facilitera grupper in i växande och förändring.

KOMMANDE KURSTILLFÄLLEN & KOSTNAD

Nästa kursstart är 22 oktober . Kursen kommer att hållas på tisdagar kl 19.00. 8 veckors kuren kostar 4 500 kr. Vill du ha faktura ställd till ett företag tillkommer moms.

ANMÄLAN

I samband med anmälan debiterar vi anmälningsavgiften på 1 000kr.  Anmälningsavgiften dras sedan av från kursavgiften när vi fakturerar resterande kursavgift.

Jag tyckte alltid att alla andras behov var viktigare än mina.
ANDERS

Vårt upplägg

GRUPPTRÄNING

Kursen görs i grupp och du kan samarbeta, få hjälp och dela framgångar med de andra deltagarna.

ONLINE

Helt onlinebaserat. Delta var du än befinner dig. Du får även tillgång till allt kursmaterial online på skolans hemsida.

TRÄFFAR

Vi träffas via en onlineplattform 1 gång i veckan i 8 veckor. Mellan träffarna gör du övningar när det passar dig.

ÖVNINGAR

Du skapar förändring genom att aktivt göra övningar. Du får nya övningar varje vecka under kursens alla 8 veckor.

LYSSNA SJÄLV

Du kan lyssna på inspelningar av allt material mellan gångerna så att du inte glömmer något eller om du har missat en vecka.

FRÅGOR & SVAR

Du kan när som helst ställa frågor och få hjälp mellan träffarna via hemsidan.

Anmälan

 

Jag godkänner bokningsvillkoren Bokningsvillkor.